Özel Arama

27 Haziran 2007

26. Uluslararası İskenderun Kültür ve Turizim Festivali Programı




Birçok etkinliğin gerçekleşeceği Festivalin Konserinde ise Kutsi ile Petek Dinçöz Sahne alacak…
5–9 Temmuz 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 26. İskenderun Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivali programı belli oldu. İskenderun’un tanıtımına büyük katkı sağlayacak İstex Sanayi ve Ticaret Fuarı da 4–9 tarihleri arasında açılacak. Festival kutlama etkinleri çerçevesinde Türkiye’nin sevilen sanatçıları Kutsi ve Petek Dinçöz sahne alacak.
26. İskenderun Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivali kutlamaları 5–9 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalin ilk gecesinde Anıt Alanında Türkiye’nin sevilen sanatçıları Kutsi ve Petek Dinçöz’ün yanı sıra Çağdaş Birlik Pop Grubu da sahne alacak. Konser etkinliğinin sunuculuğunu da, Samanyolu TV’de yayınlanan ‘Maceracı’ programının sunucusu Murat Yeni yapacak.
Kutlama programı çerçevesinde Mehter Takımı Gösterileri ile Briç turnuvası yapılacak ve Doğan Gazinosunda Kıbrıs T.S.M korusu, sanata müziği sevenlere bir de konser verecek. Sponsor bulunması halinde de sportif turnuvalar düzenlenecek.
İskenderun’un tanıtımına büyük katkı sağlayacak ve bu yıl 5.si kurulacak olan İstex Sanayi ve Ticaret Fuarı da 4–9 Temmuz 2007 tarihleri arasında İskenderun’da kurulacak. Fuarda Suriye ve Türkiye genelinden birçok firma stant açacak.



Kaynak:İskenderun Gazetesi

Hiç yorum yok: